Articol - Termeni si conditii | datanets.ro

TERMENI SI CONDITII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.datanets.ro

 

 
DEFINITII
 
Continut
- toate informatiile de pe site-ul www.datanets.ro precum si componentele si aplicatiile web aferente acestui site, denumite colectiv Site, care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
- continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Datanet Systems prin mijloace electronice;
- informatiile comunicate prin telefon sau SMS de catre un angajat/colaborator al Datanet Systems, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare.
Vizitator 
- orice persoana fizica sau juridica ce viziteaza, vizualizeaza sau altfel acceseaza prin utilizarea unui echipament electronic Site-ul.
Utilizator 
- orice persoana fizica sau juridica ce si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA 
 
Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Continutul este proprietatea exclusiva a Datanet Systems, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens. Vizitatorului nu ii este permisa copierea, stocarea, modificarea, distribuirea, publicarea, transferul cu orice titlu catre terte parti, expunerea, includerea oricarui, in tot sau in parte, a Continutului in orice alt context decat cel original intentionat de Datanet Systems, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Datanet Systems asupra Continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Datanet Systems.
Orice Continut la care Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific incheiat intre Datanet Systems si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Datanet Systems cu referire la acel Continut.