Tehnologii

Tabs for Tehnologii

Datanet Systems este unul dintre puținii integratori de sistem locali capabili să garanteze disponibilitatea și nivelul de performanță al infrastructurii clienților săi și care deține competențe multi-vendor. Oferim soluții complete de Data Networking Infrastructure pentru organizații și pentru furnizorii de servicii prin intermediul unui portofoliu extins de tehnologii premium, care include:

 • Echipamente active de infrastructură de rețele de date;
 • Unelte de inventariere și configurare a infrastructurii;
 • Sisteme de administrare a infrastructurii;
 • Soluții de securitate;
 • Sisteme de management al performanței retelei de date.

Complementar, Datanet Systems oferă servicii de analiză, consultanță, implementare, dezvoltare și suport. Soluțiile end-to-end furnizate sunt pretestate în laboratorul Datanet, care permite replicarea scenariilor și configurațiilor eterogene întâlnite la clienți. Oferta Datanet este susținută prin certificări și experiența acumulată în numeroase implementări.

AFLĂ MAI MULTE

MAI MULTE DETALII

Data Center Infrastructure reprezintă una dintre ariile principale de expertiză ale Datanet Systems. Investim constant în extinderea și diversificarea tehnologiilor premium oferite, precum și în acumularea competențelor și certificărilor aferente.

La momentul actual, portofoliul Datanet include:

 • Solutii și echipamente de infrastructură de rețea de date;
 • Servere și unelte de management centralizat al unităților de procesare;
 • Echipamente de stocare, soluții SAN și NAS;
 • Soluții și echipamente de backup, arhivare, deduplicare, replicare și continuitate operațională.

AFLĂ MAI MULTE

 

SOFTWARE DEFINED NETWORKS

Datanet Systems este printre puținii integratori de sistem locali cu experiență și competențe reale în domeniul tehnologiilor Software Defined Networking (SDN). Soluțiile SDN pe care le dezvoltăm sunt bazate pe o tehnologie lider la nivel mondial, cu un ritm de adopție accelerat.

Datanet Systems este prima companie care a investit în crearea și dezvoltarea unui laborator Cisco ACI în România, ceea ce permite simularea, testarea și validarea arhitecturilor de nouă generație în scenarii ce reproduc specificații și configurații reale.

AFLĂ MAI MULTE

MAI MULTE DETALII

Datanet Systems deține un portofoliu complet de soluții de virtualizare multi-hypervisor, care acoperă de la virtualizarea de servere și echipamente de stocare, până la proiecte de tip Virtual Desktop. Oferim servicii de consultanță, proiectare, implementare și configurare de infrastructuri virtuale, precum și soluții de migrare din mediul fizic în cel virtual.

Soluțiile Datanet Systems de virtualizare asigură:

 • Consolidarea infrastructurilor fizice;
 • Optimizarea utilizării resurselor;
 • Automatizarea proceselor de management;
 • Îmbunătățirea securității aplicațiilor și datelor.

Datanet Systems furnizează organizațiilor servicii complete de integrare cu infrastructurile de tip Cloud și modelele de livrare as-a-Service (SaaS, IaaS, PaaS) și oferă instrumente de administrare a proceselor de business și automatizare a serviciilor de infrastructură.

Complementar, oferta Datanet include soluții de orchestrare, care integrează unitar arhitecturile Cloud, mediile virtuale și infrastructurile fizice și facilitează administrarea acestora dintr-o singură aplicație.

AFLĂ MAI MULTE

MAI MULTE DETALII

Datanet Systems este un integrator de sistem cu competențe extinse în zona sistemelor de comunicații unificate și a soluțiilor de conferință video și web, și de colaborare. Experiența dobandită și valorificată în implementările realizate în peste un deceniu de activitate în acest domeniu ne permite să oferim organizațiilor metode de tranziție gradată către noile tehnologii, care facilitează migrarea de la mediul analogic la cel IP fără obligativitatea unui efort investițional inițial major.

Portofoliul Datanet Systems de soluții de colaborare include:

 • Soluții de telefonie IP;
 • Sisteme de Voice Mail;
 • Aplicații de Call Control;
 • Voice gateways;
 • Soluții de conferința video și audio;
 • Terminale video dedicate.

Datanet Systems livrează arhitecturi complete, interconectate optim cu mediile eterogene și sistemele "legacy" ale clienților (echipamente fax, centrale PBX etc.), ceea ce le oferă acestora posibilitatea rentabilizării și amortizării investițiilor realizate.

AFLĂ MAI MULTE

MAI MULTE DETALII

Datanet Systems deține un portofoliu diversificat de soluții de securitate și un nivel avansat de expertiză, pe baza cărora a dezvoltat o metodologie de abordare graduală și flexibilă, adaptată la cerințele, obiectivele și bugetele organizațiilor. Competențele extinse atât pe zona de securitate, cât și în cea de integrare de infrastructuri complexe, ne oferă posibilitatea de a livra "soluții la cheie", testate și integrate în arhitecturi coerente de securitate.

Portofoliul de securitate Datanet Systems include următoarele categorii de soluții:

 • Advanced Threat Protection;
 • Network and Data Center Security;
 • Secure Mobility and Endpoint Solutions;
 • Secure Content Gateway;
 • Access and Policy Management;
 • Security Information and Event Analysis;
 • One Time Password.

Prin tehnologiile utilizate, Datanet poate dezvolta și implementa sisteme complete de protecție a resurselor companiei, capabile să asigure un mediu de lucru flexibil și sigur, precum și servicii securizate, cu niveluri de disponibilitate ridicată, atât pentru angajați, cât și pentru clienții finali.

AFLĂ MAI MULTE

MAI MULTE DETALII

SOLUȚII INDUSTRIALE

   

  

SOLUȚIE INTEGRATĂ DE COMUNICAȚII PENTRU CONTROLUL TRAFICULUI AERIAN

O rețea de comunicații pentru companiile de control de trafic aerian oferă publicului operațiuni și servicii fiabile și securizate.

Datorită obiectivelor operaționale și nevoilor inerente de securitate și fiabilitate, companiile de control al traficului aerian (Air Traffic Control, ATC) au cerințe de comunicare  cu un grad de specificitate ridicat. Împreună cu sistemele specifice de radar și operațiuni de trafic aerian, operațiunile la sol necesită o infrastructură consistentă de comunicații de voce.

 

AFLĂ MAI MULTE

  

 

 

REȚEA DE DATE ȘI INFRASTRUCTURĂ DATA CENTER PENTRU FURNIZORII DE SERVICII TELECOM

Furnizorii de servicii Telcom se confruntă cu o presiune constantă de a oferi mai mult, folosind mai puține resurse.

 

Datanet, cu mai mult de 15 ani de experiență în furnizarea de sisteme și servicii de infrastructură de rețea a datelor, înțelege motivația și direcțiile de afaceri ale furnizorilor de servicii, nevoile lor de inovare tehnică, de eficiență a prețurilor, de fiabilitate, de servicii de o constantă calitate ridicată și de SLA-uri strânse.

 

AFLĂ MAI MULTE

  

 

SOLUȚII PENTRU SERVICII DE ASISTENȚĂ CLIENȚI PENTRU INSTITUȚIILE FINANCIARE

Serviciile de asistență pentru clienți sunt esențiale pentru instituțiile financiar-bancare. Datanet Systems a susținut o investiție pe termen lung în echipa sa de experți și în dezvoltarea portofoliului de soluții integrate pentru call center și pentru servicii de asistență clienți. Relația noastră de afaceri foarte strânsă cu zeci de clienți din sectorul bancar ne-a permis să proiectăm soluții personalizate care să răspundă nevoilor specifice de eficiență, fiabilitate și securitate.

 

AFLĂ MAI MULTE

Tendințe în industrie