Studiu de caz Mega Image - Relocare centru de date si dezvoltare rețea WAN Layer 2 | datanets.ro

Mega Image îşi relochează centrul de date şi îşi dezvoltă o reţea WAN Layer 2 

VIZIUNEA

Aflat intr-un proces constant de extindere, retailer-ul Mega Image isi dezvolta in acelasi ritm si infrastructura IT. In contextul relocarii centrului de date si a realizarii unei retele WAN Layer 2, compania s-a aliat cu integratorul Datanet Systems pentru ca acest proces sa fie rapid si eficient. Colaborarea impecabila dintre cele doua echipe a facut ca migrarea centrului de date sa nu afecteze derularea activitatii, iar noua retea sa ofere nivelul de performanță și redundanță dorit.
 

 

Tab Sdc Mega Image - Datacenter

Mega Image este una dintre cele mai mari si mai dinamice retele de super-market-uri din Romania. Parte a grupului belgian Delhaize  compania a atins la finalul lui 2016 cifra de 500 de magazine, aproximativ 90% dintre acestea fiind localizate in Bucuresti.  

Procesele de business derulate de Mega Image sunt sustinute de o infrastructura informatica complexă, care integreaza aplicatii de tip ERP, Warehouse Management, retail POS, Telefonie IP etc. Mega Image opereaza o retea WAN care interconecteaza la nivel local centrul de date, intreg lantul de magazine, sediul central al retelei si cele doua depozite care functioneaza 24 de ore din 24, precum si un remote site, localizat in Belgia, de unde sunt furnizate serviciile de e-mail și telefonie IP.

“Echipa Datanet Systems a fost capabila sa acopere orice cerinta din proiect si a actionat proactiv – nu era nevoie sa facem noi solicitari, ci veneau ei in intampinarea nevoilor noastre. Au fost foarte flexibili si prompti si ne-au ajutat in toate etapele procesului de upgrade, extindere si relocare. Ne-au sustinut efectiv dincolo de termenele prevazute contractual si de obiectivele asumate. Practic, pe parcursul intregului proiect nu am resimtit diferenta intre oamenii nostri si cei de la Datanet“

Adriana Bran, Director IT, Mega Image

ALTE STUDII DE CAZ