Artico - Termeni si conditii | datanets.ro

TERMENI SI CONDITII PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.DATANETS.RO

 

 
DEFINITII
 
Continut
- toate informatiile de pe site-ul www.datanets.ro precum si componentele si aplicatiile web aferente acestui site, denumite colectiv Site, care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
- continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Datanet Systems prin mijloace electronice;
- informatiile comunicate prin telefon sau SMS de catre un angajat/colaborator al Datanet Systems, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare.
Vizitator 
- orice persoana fizica sau juridica ce viziteaza, vizualizeaza sau altfel acceseaza prin utilizarea unui echipament electronic Site-ul.
Utilizator 
- orice persoana fizica sau juridica ce si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.
 
DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA 
 
Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Continutul este proprietatea exclusiva a Datanet Systems, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens. Vizitatorului nu ii este permisa copierea, stocarea, modificarea, distribuirea, publicarea, transferul cu orice titlu catre terte parti, expunerea, includerea oricarui, in tot sau in parte, a Continutului in orice alt context decat cel original intentionat de Datanet Systems, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Datanet Systems asupra Continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Datanet Systems.
Orice Continut la care Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific incheiat intre Datanet Systems si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Datanet Systems cu referire la acel Continut.
 
CONFIDENTIALITATE
 
Prin inscrierea datelor personale in baza de date a Datanet Systems, Utilizatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre Datanet Systems si de catre parteneri ai acestuia, furnizori de servicii de marketing si/sau telemarketing.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui Site, Utilizatorul este de acord ca Datanet Systems a poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii/materiale transmise de catre Utilizator prin intermediul Site-ului.  Datanet Systems nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
De fiecare data cand Utilizatorul va reveni pe acest Site va verifica daca termenii si conditiile de utilizare au fost modificate. Utilizarea in continuare a Site-ului, implica acceptarea de catre Utilizator a acestor termeni si conditii de utilizare.
 
PUBLICITATE
 
Utilizatorul are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newsletters. Utilizatorul isi poate modifica optiunea cu privire la acest acord in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Newsletters primite de la Datanet Systems. Renuntarea la primirea de Newsletter nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Datanet Systems are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
Scopul colectarii datelor este informarea Utilizatorilor privind bunuri si sau servicii din portofoliul Datanet Systems (i.e. reclama, marketing, publicitate) pentru care Utilizatorii au solicitat primirea de informatii suplimentare prin completarea formelor dedicate din Site si trimiterea de Newslettere periodice, prin folosirea postei electronice. 
Prin completarea datelor intr-unul din formularele dedicate din Site, Utilizatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Datanet Systems si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.
Prin citirea prezentului document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Splaiul Independenței nr. 179, Corp B Sector 5, București, 050099, România, in atentia S.C. Datanet Systems S.R.L., va puteti exercita gratuit urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
De asemenea, Datanet Systems poate furniza datele cu caracter personal ale Utilizatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare furnizorilor de servicii de marketing sau telemarketing. Astfel, pentru realizarea scopului mai sus indicat, o parte sau toate datele dumneavoastra mentionate mai sus pot fi transferate catre tari din Uniunea Europeana. In acest sens, Datanet Systems ia toate masurile necesare pentru a asigura ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt protejate in mod adecvat indiferent de locul in care sunt transferate.
 Prin transmiterea datelor dvs. cu caracter personal catre Datanet Systems acceptati (in masura in care un acord din partea dvs. este cerut de lege), ca datele dvs. cu caracter personal:
- sa fie incluse in baza de date a Datanet Systems si ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Datanet Systems, inclusiv afiliatii si colaboratorii sai pentru desfasurarea si/sau derularea activitatilor care se incadreaza in scopurile de prelucrare de mai sus;
- sa poata fi transferate de catre Datanet Systems atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate, conform informatiilor de mai sus, pentru desfasurarea de catre acestea de activitati proprii legate de promovare si marketing si alte activitati conexe acestora.